Contactpagina

U kunt ons telefonisch bereiken of per email echter i.v.m. drukte zijn wij niet altijd in staat de telefoon te beantwoorden, onze excuses hiervoor.

Vul onderstaand contact formulier in voor al uw vragen of wanneer u vrijblijvend een offerte wilt aanvragen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Diezerkade 10, 8021 CW Zwolle

(038) 8885 863

info@tokotanja.nl

Contactformulier

  thuis genieten doe je bij toko tanja

  Online eten bestellen via de site of onze app

  recensies

  Wat onze klanten over ons vertellen

  Yoël Bastiaan
  Yoël Bastiaan
  2021-05-23
  Rijsttafel voor 2 personen besteld. Eten was goed van smaak en lekker vers. Hoeveelheid was ruim voldoende, wij zullen in de toekomst zeker nog eens bestellen! Deze toko is een aanwinst voor Zwolle!
  Derk Veltrop
  Derk Veltrop
  2021-05-22
  Uniek van smaak, uniek in Zwolle. Heerlijk echte Indonesische gerechten uit de Indonesische keuken. Echt een aanrader! Lang geleden bij een oud Indonesië gollega regelmatig thuis mogen eten, Tanja heeft bij mij en mij vrouw die heerlijker smaak van toen weer terug gebracht. Heeeeeerlijk!!!
  Intermar@gmail.com happy65tm
  Intermar@gmail.com happy65tm
  2021-05-22
  Bij Toko Tanja kan je lekker eten wat met liefde is gemaakt voor de mens, TOP ik bestel snel bij u. Bedankt voor het lekkere eten 👍👊
  Roos de Goede
  Roos de Goede
  2021-05-22
  Wij hebben een heerlijke door Toko Tanja verzorgde maaltijd thuis laten bezorgen. Alles keurig en hygiënisch verzorgd. We hebben genoten. Daarbij wil ik opmerken dat Tanja rekening houdt met de wensen van de cliënten. Ook de vegetarische gerechten waren ontzettend lekker. Toko Tanja echt een aanrader. Wat een aanwinst voor Zwolle.
  Peter Koster
  Peter Koster
  2021-05-17
  Hier bij Toko Tanja is een waar kunstenaar aan het werk in de keuken, wat een verfijnd smaken palet. Gado gado heb ik zelf nog nooit zo goed geproefd en het vlees in de Nasi rames was ook precies mals en een ware smaak rollercoaster die in balans is. En de satë nou dat mag men zelf uit gaan vinden, dikke aanrader voor een heel schappelijke prijs
  Tinoe Huynh
  Tinoe Huynh
  2021-05-11
  Het was heerlijk!
  M M
  M M
  2021-03-05
  Heerlijk gegeten! Bedankt!